Grønn og Frisk

Poteter

Grønn & Frisk Poteter er snarveien til perfekte poteter til middagen. Potetene er kokt sous vide, en metode som bevarer smak og farge på best mulig måte. I noen av produktene våre spiller det ingen rolle om potetene er kjempestore eller bitte små. Det som betyr noe er at de er friske og gode. På den måten utnytter vi hele "haugen" og bidrar til å redusere matsvinnet. Grønn & Frisk Poteter varmer du raskt og enkelt hjemme. Raskere poteter får du ikke!

Ferdig Kokte Mandelpoteter

Ferdig Kokte Mandelpoteter

Grønn & Frisk Ferdig Kokte Mandelpoteter gir deg førsteklasses poteter på 1-2-3. Sous vide-posen inneholder ferdigskrelte kokte delikatessepoteter. Potetene varmes opp på ti minutter.

Ferdig Kokte Poteter uten skall

Ferdig Kokte Poteter uten skall

Grønn & Frisk Ferdig kokte poteter uten skall gir deg førsteklasses poteter på 1-2-3. Sous vide-posen inneholder små ferdigskrelte kokte poteter. Potetene varmes opp på fem minutter.

Ferdig Kokte Poteter med skall og krydder

Ferdig Kokte Poteter med skall og krydder

Grønn & Frisk Ferdig kokte poteter med skall og krydder gir deg førsteklasses poteter på 1-2-3. Sous vide-posen inneholder små ferdigkokte poteter som er krydret med pepper, hvitløk og paprika. Potetene varmes opp på fem minutter.

Ferske Småpoteter med rosmarin

Ferske Småpoteter med rosmarin

Grønn & Frisk Ferske Småpoteter med rosmarin gjør middagen bedre på 1-2-3. Dette er ferdig kokte småpoteter i rosmarin- og sitronmarinade. Det eneste du trenger å gjøre er å varme dem i 15 minutter. For enkelhets skyld kommer potetetene i en praktisk aluminiumform som kan settes rett på grillen eller i ovnen.

Fløtepotet med hvitløk 500 g

Fløtepotet med hvitløk 500 g

Grønn & Frisk Fløtepotet med hvitløk er basert på ferske poteter - gjerne de store og "rare". Potetskivene er kokt sous vide i en herlig fløtesaus smaksatt med litt hvitløk. Stekes/gratineres på 15 minutter.

Fløtepotet med hvitløk 1,2 kg

Fløtepotet med hvitløk 1,2 kg

Grønn & Frisk Fløtepotet med hvitløk er basert på ferske poteter - gjerne de store og "rare". Potetskivene er kokt sous vide i en herlig fløtesaus smaksatt med litt hvitløk. Stekes/gratineres på 30 minutter.