Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Julens Fløtepoteter Med Hvitløk

Grønn & Frisk Fløtepotet med hvitløk er basert på ferske poteter - gjerne de store og de rare. Potetskivene er kokt sous vide i en herlig fløtesaus smaksatt med litt hvitløk. Stekes/gratineres i 30 minutter.

Julens Fløtepoteter Med Hvitløk
Bruk

Julens Fløtepoteter med hvitløk passer utmerket til klassisk julemat som medisterkaker og julepølse.

Smak

Julens Fløtepoteter smaker mildt av fløte og har et hint av hvitløk.

Tilberedning

I stekeovn

Ha fløtepotetene i en ildfast form og strø på revet ost. Gratineres på 220 °C i ca. 30 minutter.

Oppbevaring

Kjølevare: 0–4 °C.

Ingredienser
Potet (65 %), fløteblanding (34 %)(fløte, salt, tapiokastivelse, emulgator (E472e), stabilisatorer (E412, E415)), hvitløk (0,7 %), antioksidanter (sitronsyre, natriumdisulfitt). Allergener: melk, sulfitt. Glutenfri. Nettovekt: 1,2 kg.
 

Kildesortering

Kildesorteres som plast.