Grønn og Frisk

Grønnsaksris

Grønnsaksris

Dette er en ferdig finkuttet blanding av ulike grønnsaker som smaker godt sammen – og som smaker godt i eller ved siden av våre mest populære middagsretter. Grønnsaksris er et kalorifattig og grønt alternativ til ris. Kan spises rå som salat og egner seg ypperlig i pastasauser og gryteretter. Den stekes enkelt og raskt i pannen i litt smør eller olje.

2–3 porsjoner

Grønnsaksris er rik på A-vitamin og kostfiber. Det er også en fin kilde til folat, vitamin C og kalium. Nyt grønnsaksblandingen som en del av et sunt kosthold og en aktiv livsstil. Folat, vitamin A og vitamin C bidrar til et normalt immunforsvar og reduserer tretthet og utmattelse. 100 g gir deg én porsjon av «5 om dagen».

Perfekt i supper og sauser, rå som salat, stekt til både fisk, kjøtt og kylling

Kildesortering

Sorteres som plast.

Opprinnelse

Vi benytter norske grønnsaker dyrket av lokale produsenter. I perioder dyrkes grønnsakene i Nederland, Spania og andre middelhavsland.

Teknisk produktinformasjon

Ingredienser

Grønnsaker i varierende mengdeforhold (gulrot, brokkolistilk, pastinakk).

Nettovekt

200 g

Oppbevaring

Kjølevare: 0-4 °C

Næringsinnhold per 100 g

Beskrivelse Verdi
Energi 168 kJ/40 kcal
Fett 0,3 g
- hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrat 6,4 g
- hvorav sukkerarter 4,4 g
Kostfiber 2,9 g
Protein 1,5 g
Salt 0,1 g
Vitamin A 248 mg (31 %*)
Folat 41 mg (21 %*)
Vitamin C 22 mg (28 %*)
Kalium 348 mg (17 %*)
Vitamin K 25 mg (33 %*)

*av referanseverdien